VANLIGA FRÅGOR

Hitta hit

Bergsjöloppet kommer att springas i bostadsområdet kring Rymdtorget i Bergsjön. Vi rekommenderar att ni går, cyklar eller åker kollektivt hit. Spårvagnslinjerna 7 och 11 och busslinjerna 57, 74 och 58 stannar i närheten.

Om ni kommer från utanför Göteborg är det enklast att parkera inne i centrala Göteborg och åka kollektivt ut till Bergsjön.

Åka kollektivt, se västtrafik.se
Se start på Google maps

Tidtagning & priser

TIDTAGNING

Tidtagningen sker i samarbete med EQtiming, ett tidtagningschip som är fäst på nummerlappen. Tiden mäts från det att du passerar över start- och målgångsmattan. Resultatlistor publiceras på Qtimings webbsida efter att loppen har avslutats.

PRISER

Pokaler delas ut till 1-3 i klasserna vuxna samt unga vuxna:
16-18 år, flickor och pojkar
19-äldre, dam och herr .
Bergsjöloppet följer Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott:

Barnidrott handlar om lek och utveckling. Därför ska barns prestationer sättas i relation till den egna utvecklingen, inte till andras prestationer. Rankinglistor, vare sig de är nationella eller bara omfattar den egna föreningen, innebär just att barn jämförs med varandra. Självklart har barn rätt att få veta hur det har gått för dem i en tävling. Men deras prestationer ska sättas i relation till den egna utvecklingen, inte till andras. Sammantaget ska det enskilda barnets utveckling stå i centrum och inte barnens inbördes rangordning.

Mat & Dryck

I anslutning till loppet kommer det att finnas möjlighet att köpa något att äta och dricka. I köpcentret Bergsjön Centrum finns livsmedelsbutiker, café och restaurang.

Volontär

Är du intresserad att vara volontär?

Vi behöver personer som vill hjälpa till med att visa människor till rätta och vara funktionär under loppet. Du behöver inga förkunskaper.

Maila mats.ljungberg@7konsulterande.se för mer information.

ARRANGÖRER: